6 de marzo de 2021 6/3/21

Teatre gestual i circ acrobàtic per a totes les edats amb l’espectacle “Distants” a la Sala Gomis

Teatre gestual i circ acrobàtic per a totes les edats amb l’espectacle “Distants” a la Sala Gomis - (foto 1)
  • La premiada companyia “Vol’e Temps” actuarà aquest diumenge a Ontinyent dins la programació organitzada per fomentar la cultura entre el públic familiar

MÁS FOTOS
Teatre gestual i circ acrobàtic per a totes les edats amb l’espectacle “Distants” a la Sala Gomis - (foto 2)

La companyia “Vol’e Temps” portarà aquest diumenge a la Sala Gomis d'Ontinyent el seu espectacle "Distants”, premiat en 2019 als festivals d'arts escèniques de Gijón i Lorca. Es tracta d’una representació que combina teatre gestual i circ acrobàtic, amb elements com corda fluixa, malabars musicals, música en directe, barra fixa o slapstick, entre altres eines que, secundades per la dramatúrgia, conformen una història pròxima que busca commoure a tots els públics.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “és una nova cita dins la part de la programació cultural semestral que estem dedicant especialment al foment de la cultura entre el públic familiar, amb espectacles com el musical Aladdin, el mag Nacho Diago, els Violencheli Brothers i ara Distants. Un espectacle que posa en valor l’amistat i l’amor a través d’un viatge per les emocions que generen el circ acrobàtic i el teatre gestual”, manifestava.

La Companyia “Vol’e Temps”, nascuda en 2012 de la mà de Sara Ortiz i Albert Moncunill, compta amb una ampla trajectòria de representacions a tota Europa, per països com Itàlia, Lituània, Suïssa, Àustria, Alemanya, França, Bèlgica o Irlanda. Les entrades per a "Distants" es poden adquirir de manera anticipada a la web de Caixa Ontinyent al preu de 6 euros i en taquilla a 8 euros.

Subir