elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Tardor, L'Hora del Te i Lígula actuen aquesta nit a la tercera semifinal del Sona la Dipu

Tardor, L'Hora del Te i Lígula actuen aquesta nit a la tercera semifinal del Sona la Dipu - (foto 1)

    El camp de futbol El Clariano d'Ontinyent acull aquesta nit, a partir de les 22.00 hores, la tercera semifinal del concurs Sona la Dipu amb l'actuació en directe dels grups Tardor, L'Hora del Te i Lígula. L'esdeveniment comptarà, a més, amb l'actuació del grup Izal com a artistes convidats.

    Els grups The saltets i Meridian Response són els primers finalistes del concurs de pop-rock de la Diputació, després de guanyar les semifinals celebrades a Xirivella i Alzira, respectivament. En elles, també van participar les bandes semifinalistes Subday, Gran Quivira, Kai Mars i Geografies.

    El jurat professional i públic estarà format pel crític musical Eduardo Guillot, el periodista i gerent propietari de Discos Oldies, Vicente Fabuel, el cap de comunicació de la Rambleta i programador del Est Festival, Quique Medina, el coordinador de Mondo Sonoro Comunitat Valenciana, Liberto Peiró, i el director del Low Festival, José Manuel Piñero, que han seleccionat a les dotze bandes semifinalistes d'entre les vuitanta candidatures rebudes.

    En la novena edició del Sona la Dipu hi ha quatre semifinals i una final, en la qual es decidiran els dos guanyadors del concurs. A més, es manté el premi a la millor cançó en valencià, que no és excloent, i s'introdueix el premi de música en femení.

    Subir