4 de marzo de 2021 4/3/21

Un taller de “co-creació” reprèn les activitats al “Soterrani de les Idees”

Un taller de “co-creació” reprèn les activitats al “Soterrani de les Idees”  - (foto 1)

    Un taller formatiu gratuït sobre “Lean Start Up. CoCreació” reprendrà aquest divendres les activitats dinamitzadores del “Soterrani de les Idees” l’espai de formació i treball en comú (“coworking”) creat per l’Ajuntament d’Ontinyent per fomentar l’emprendedurisme a la ciutat.

    Es tracta de tallers formatius organitzats per l’Associació d’Emprenedors Rurals-AER, encarregada de dinamitzar aquest espai, que en esta ocasió anirà a càrrec de Toni Román, freelancer com a consultor en Marketing 3.0 i XarxesSocials que imparteix cursos d’esta matèria en Cámara de Comercio de Castelló i València, així com conferències i ponències en UPV Alcoi i UPV Gandía.

    Al taller d’esta setmana, de lliure assistència, s’analitzarà el procés de co-creació, partint de la seua definició, priorització i test. La xerrada començarà a les 19:30 hores de divendres 15 d’abril i és totalment gratuïta, podent ampliar-se la informació a l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a l’edifici CREC, o a l’email coworking.sodi@gmail.com

    Subir