28 de enero de 2021 28/1/21

Els socialistes proposen crear una “Oficina de l’emprenedor”

Els socialistes proposen crear una “Oficina de l’emprenedor” - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Els socialistes proposen crear una “Oficina de l’emprenedor” - (foto 2)
  Els socialistes proposen crear una “Oficina de l’emprenedor” - (foto 3)

  Crear una “Oficina de l’emprenedor” que unifique serveis com la tramitació de llicències, ajudes, o la posada en marxa campanyes comercials, és una de les propostes que els socialistes d’Ontinyent inclouran al seu programa electoral a les eleccions municipals. Així es donava a conèixer hui a la reunió que l’Alcalde i candidat socialista a la reelecció, Jorge Rodríguez, mantenia amb un nodrit grup de comerciants de la ciutat, dins les activitats del programa #ontinyentmarcaelcami.

  Jorge Rodríguez, que acudia acompanyat pels regidors Joan Sanchis i Rebeca Torró, així com d’altres membres del seu equip, explicava que aquesta “Oficina de l’emprenedor” respondrà a la idea “d’establir una finestra única que aglutine serveis i facilite l’accés a la informació i els tràmits per part dels usuaris”, explicava. La potenciació d’un urbanisme comercial que afavorisca que veïns i visitants tinguen la ciutat com la seua principal referència comercial, o la continuació d’iniciatives incentivadores de l’activitat comercial com ara “Ontinyent al carrer” o la “Fira de Tapes i Rock”, eren altres de les qüestions que es debatien en la trobada.

  “No volem un programa de laboratori, sinó un programa que realment replegue les propostes dels diferents sectors, i la millor manera de replegar-les és parlant directament amb ells”, explicava el candidat, qui mostrava la seua satisfacció per la resposta que la iniciativa està tenint a les seues primeres setmanes de funcionament.

  En total, han estat ja més de 200 persones les que han participat a les reunions que s’han mantingut amb distints sectors econòmics i agents socials de la ciutat: la indústria, la construcció i els professionals liberals, els sindicats, l’automòbil, l’educació, els majors i la de hui amb els comerciants, a les que se sumaran esta setmana vàries desenes més amb les noves trobades previstes amb comerciants i hostelers.

  Subir