elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Els socialistes d’Ontinyent reprenen al Mercat de Dilluns una campanya “propera al ciutadà”

Els socialistes d’Ontinyent reprenen al Mercat de Dilluns una campanya “propera al ciutadà” - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Els socialistes d’Ontinyent reprenen al Mercat de Dilluns una campanya “propera al ciutadà” - (foto 2)

  “No anem a caure en provocacions, la crispació es d’altres èpoques”. Així responia l’alcalde d’Ontinyent i candidat a la reelecció, Jorge Rodríguez, en ser preguntat sobre els constants atacs directes a la seua persona per part d’altres formacions polítiques tant a la precampanya com a la campanya electoral a les eleccions municipals que començava el passat dijous a la mitjanit.

  Després del multitudinari acte que va omplir de gom a gom a la Sala Gomis, els socialistes d’Ontinyent han reprès hui els seus actes amb una visita al Mercat de Dilluns, on Jorge Rodríguez i el seu equip explicaven a la ciutadania les propostes del seu programa i posaven en valor la gestió “eficient i productiva” realitzada als últims quatre anys tot i el context de reducció d’ingressos, “una gestió que és el nostre millor aval”, explicaven.

  Jorge Rodríguez incidia en què ”són unes eleccions crucials, perquè anem a decidir si apostem pel futur o tornem arrere, al passat. La gent ha de tenir clar què és el que es va a triar, es tracta d’elegir l’alcalde i el seu equip de govern, les persones que estaran al front de l’administració més propera als ciutadans, amb els que volem repassar estos dies el què hem fet i explicar-los directament com volem continuar aquest treball, què és allò que volem fer”, concloïa.

  Subir