26 de enero de 2021 26/1/21

Els socialistes d’Ontinyent plantegen crear un “Consell de Comerç i Gastronomia”

Els socialistes d’Ontinyent plantegen crear un “Consell de Comerç i Gastronomia” - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Els socialistes d’Ontinyent plantegen crear un “Consell de Comerç i Gastronomia” - (foto 2)

  Els socialistes d’Ontinyent inclouran la creació d’un “Consell de Comerç i Gastronomia” al seu programa electoral. Aquesta és una de les conclusions dels dos encontres que l’Alcalde d’Ontinyent i candidat socialista a la reelecció, Jorge Rodríguez, mantenia ahir amb representants dels sectors del comerç i l’hosteleria, dins les activitats del programa #ontinyentmarcaelcami.

  Jorge Rodríguez, que acudia acompanyat pels regidors Rebeca Torró i Joan Sanchis, feia un anàlisi de la situació d’estos sectors, i debatia amb els presents propostes a incloure al programa electoral dels socialistes a les eleccions municipals, entre les quals es troba la creació d’aquest nou consell sectorial municipal, al que tindrien cabuda sectors com els carnicers, hostelers, panaders, artesans o bodeguers, i al si del qual es treballarà per potenciar l’activitat econòmica en estos establiments.

  De igual manera, es va debatre sobre l’interès de que la ciutat oferisca una formació estable en cuina, anunciant-se per part dels socialistes que es treballarà perquè esta possibilitat es puga fer realitat a través d’una escola de cuina o un grau de Formació Professional.

  Jorge Rodríguez explicava que “volem que el programa electoral dels socialistes d’Ontinyent ixca de la pròpia societat, del contacte amb la ciutadania, i la millor manera de fer-ho és replegar directament les propostes i els anhels de la gent. Per això hem posat en marxa #ontinyentmarcaelcami, un cicle de reunions amb sectors essencials per a la dinamització i reactivació econòmica d’Ontinyent, per a que ens aporten idees per posar en marxa en la propera legislatura”, assenyalava.

  Amb aquesta són ja nou les reunions celebrades per l’Alcalde i candidat a la reelecció pels socialistes d’Ontinyent amb més de 250 representants de distints sectors econòmics i agents socials de la ciutat, com ara la indústria, la construcció i els professionals liberals, els sindicats, l’automòbil, l’educació, els majors, els comerciants o els hostelers.

  Subir