elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

S’obri el periode d’inscripcions per a la segona edició del Programa de Millora Empresarial d’Ontinyent

    El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini d’inscripcions per a la segona edició del Programa de Millora Empresarial que ja es va realitzar en 2012 a la ciutat, i que tindrà lloc durant els mesos de setembre a novembre.

    Es tracta d’una acció de caràcter totalment gratuït subvencionada per la Generalitat Valenciana i realitzada en col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de València, Aquest programa està adreçat als empresaris de la ciutat que vullguen consolidar el seu negoci, i al mateix es pretén donar-los a conèixer tècniques per a millorar la rentabilitat de les empreses: com elaborar un pla d’empresa, un pla estratègic i un pla de viabilitat així com l’estructura de cost de l’empresa.

    El programa té una durada de 7 setmanes, del 23 de setembre fins al 8 de novembre de 2013, durant les quals es combinarà sessions teòriques de grup i consultoria individual per a cada empresa participant. Els interessats poden de formalitzar la inscripció en l’Oficina de Promoció Económica, al telèfon 96 291 82 27 o direcció de correu adl2.Ontinyent@cv.gva.es.

    Subir