27 de febrero de 2021 27/2/21

La regidoria de Turisme instal·larà un punt d’informació a la Plaça de la Concepció durant les festes

La regidoria de Turisme instal·larà un punt d’informació a la Plaça de la Concepció durant les festes - (foto 1)

    La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent instal·larà amb el suport de la Diputació de València un punt d’informació turística addicional a la Plaça de la Concepció durant les festes de Moros i Cristians. La seua ubicació permetrà, al igual que l’any passat, reforçar l’atenció que es presta als milers de turistes i visitants que arriben a la ciutat estos dies. En aquest punt, que estarà obert des de divendres 21 i fins diumenge 23 d’agost tant de matí com de vesprada, es donarà informació sobre les festes de Moros i Cristians, els actes de la programació i, al mateix temps, també s’oferirà informació turística sobre Ontinyent i la resta de la comarca.

    El punt d’informació recolzarà l’Oficina de Turisme ubicada al Palau de la Vila, que estarà oberta tota la setmana de festes, i que durant els mesos de juliol i agost ha allargat el seu horari d’atenció. La Regidora de Turisme, Sayo Gandia, indicava que “la Setmana Gran de les Festes de Moros i Cristians és l’època en què més turistes ens visiten a l’any, i per això hem d’oferir la millor atenció i prestar la millor informació a tots aquells que ens visiten”.

    A més a més, es distribuirà granissat i pastissos de Meló d’Or als visitants que es passen per aquest punt d’informació de la Plaça de la Concepció perquè, com afirmava Sayo Gandia, “la idea es lligar el turisme a la gastronomia local, enguany al meló d’or per a promocionar la nostra ciutat com a productora de qualitat”. En aquesta promoció, finançada amb la subvenció que ha concedit la Diputació de Valencia, col·laboren l’Ajuntament d’Ontinyent i la Cooperativa Vinícola Onteniense i el seu objectiu es poder promocionar en els pròxims anys altres productes ontinyentins com l’embotit, l’oli d’oliva o el vi.

    Subir