elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Regidoria d’Obres millora el trànsit peatonal en l’Avinguda Almaig i el Carrer Llombo

La Regidoria d’Obres millora el trànsit peatonal en l’Avinguda Almaig i el Carrer Llombo
  MÁS FOTOS
  La Regidoria d’Obres millora el trànsit peatonal en l’Avinguda Almaig i el Carrer Llombo - (foto 2)

  La Regidoria d’Obres de l’Ajuntament d’Ontinyent seguéis realitzant tasques de millora del trànsit peatonal a diversos llocs de la població, en aquest cas a les voreres de l’Avinguda Almaig i el Carrer Llombo. El regidor d’Obres, Manuel Cuesta, destacava que “son actuacions que potser no son cridaneres, però que milloren el dia a dia dels veïns i atenen peticions que ells mateixos ens realitzen”, assenyala.

  Al cas de l’Avinguda Almaig, s’ha actuat en un tram de 200 metres quadrats d’una de les voreres, on el ferm tenia un desnivell molt pronunciat des del seu origen, ja que la urbanització va ser realitzada per diferents constructors i el tram confrontant a cada finca s’havia fet amb una rasant. Al tram on s’ha actuat aquest desnivell era especialment irregular, el que augmentava el risc de caiguda a persones d’edat avançada o amb tacons.

  Per altra banda, a l’encreuament dels Carrers Llombo i Jaume I el Conqueridor s’ha ampliat l’orellera adjunta a un dels passos de vianants, que s’ha adaptat al pas de persones amb mobilitat reduïda, a més de millorar-se l’estat dels imbornals per comptar amb unes condicions mes optimes en episodis de pluja. Les obres de l’Avinguda Almaig han estat realitzades per la brigada d’Obres, mentre que les del Carrer Llombo han estat a càrrec dels treballadors del Pla d’Ocupació.

  Subir