elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La TV pública francesa France 5 desplaça un equip a gravar els Moros i Cristians d’Ontinyent

La TV pública francesa France 5 desplaça un equip a gravar els Moros i Cristians d’Ontinyent

    El canal de la TV pública francesa France 5 desplaçarà esta setmana un equip de 4 persones a gravar els Moros i Cristians d’Ontinyent, per tal de parlar de la festa al programa “Echappées Belles”. Es tracta d’un espai de 90 minuts de durada que s’emet setmanalment en aquest canal d’àmbit estatal en horari de “prime time”, dissabtes a la nit, amb una audiència mitjana superior al milió d’espectadors.

    La visita de l’equip de “Echapées Belles” té lloc gràcies al treball conjunt de l’Oficina Espanyola de Turisme en Paris, l’Agència Valenciana de Turisme i la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent, comptant també amb la col·laboració de la Societat de Festers. Un treball que ha permès que la ciutat siga inclosa en la fulla de ruta d’un desplaçament per a la gravació d’un programa especial dedicat a la Comunitat Valenciana, que inclou també visites a la Tomatina de Bunyol, l’Albufera de València, les platges de La Marina Alta i la ciutat de València, i que s’emetrà al primer trimestre de 2017.

    El regidor de Turisme, Pablo Úbeda, ha destacat l’interès per a la difusió internacional de la festa d’aparèixer en un programa d’aparèixer en un espai com “Echappées Belles”, ja que “aparèixer en un programa de referència en l’àmbit turístic a França, ens suposa doblement interessant, per una banda per l’impacte que pot tenir per difondre la festa i atreure espectadors, i per altra perquè ens serà d’utilitat al camí cap a pa consecució de la declaració de les nostres festes com a d’Interès Turístic Internacional”, explicava.

    L’equip de France 5 estarà encapçalat pel presentador Jérome Pitroin i el realitzador Vicent Chaffard, que arribaran acompanyats de dos tècnics per a romandre a la capital de La Vall d’Albaida des de dijous 25 i fins dissabte 27 d’agost, donant especial atenció a actes com l’Entrada de Bandes i les Entrades de Moros i Cristians.

    Subir