1 de marzo de 2021 1/3/21

El programa “Majors Actius” d´Ontinyent amplia a 250 les places per als viatges culturals a la "Ruta dels Monestirs", Sagunt i El Puig

El programa “Majors Actius” d´Ontinyent amplia a 250 les places per als viatges culturals a la "Ruta dels Monestirs", Sagunt i El Puig - (foto 1)
  • El regidor José Rafael Sanchis anima a la ciutadania a gaudir de les activitats posades en marxa per l’Ajuntament per afavorir un envelliment actiu

El programa “Majors Actius" de l'Ajuntament d'Ontinyent ha ampliat a 250 les places per als seus dos últims viatges de l’any: per una banda a la “Ruta dels Monestirs", i per altra Sagunt i El Puig. Al primer cas, la “Ruta dels Monestirs", aquest dijous es feia un primer desplaçament en autobús de mig centenar de veïns i veïnes, i es farà un altre el proper dimecres 27 de novembre.

El regidor de Majors Actius i Promoció de l'Autonomia, José Rafael Sanchis, acompanyava ahir l’expedició que es desplaçava fins al monestir del Corpus Christi de Llutxent i el monestir de Sant Jeroni de Cotalba en Alfauir, visitant-se també una almàssera antiga a Quatretonda. Posteriorment, el següent viatge programat serà a la ciutat de Sagunt, on es visitarà diversos monuments d’interès arqueològic; i al monestir de Santa Maria de El Puig, els dies 10, 12 i 19 de desembre.

José Rafael Sanchis animava a la ciutadania major de 55 anys a participar d’estes activitats “sumant-se i gaudir de les possibilitats que oferim a totes aquelles persones que encara estan en plena activitat, i tenen un estat físic adequat per participar d’iniciatives com aquesta”, assenyalava. En tots els casos, el preu que pagarà cada participant serà de 15 euros, incloent desplaçament, dinar, i entrades als museus; podent fer-se les inscripcions als centres de majors i al departament de Serveis Socials.

Subir