elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Les primàries obertes a la ciutadania confirmen Joan Gilabert com a candidat de Compromís

Les primàries obertes a la ciutadania confirmen Joan Gilabert com a candidat de Compromís - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Les primàries obertes a la ciutadania confirmen Joan Gilabert com a candidat de Compromís - (foto 2)

  Joan Gilabert, actual primer tinent d’alcalde i regidor d’hisenda i Governança, va obtenir el 83% dels suports en les votacions a la votació per a cap de Compromís per Ontinyent per a elaborar la llista electoral de cara a les municipals de 2015. Gilabert era l'únic candidat a encapçalar la candidatura, i va aconseguir 122 vots dels 147 emesos.

  Per la seua banda, en les votacions per a llista, el regidor de Sostenibilitat i Medi Ambient Fran Quesada va obtenir 75’90 punts, Silvia Ureña 62’18, Vicent Xavier Vila, 58’20 , 48’25 Elvira Tortosa, 40’13 Vicent Egea i 37’50 Lídia Chàfer. En una votació on es votava ordenant per ordre de preferència als candidats, assignant així un valor 1/n.

  Les votacions finals s'han fet aquest cap de setmana, divendres i dissabte, de forma presencial, en què hi han pogut participar militants, simpatitzants i aquells interessats majors de setze anys que havien subscrit el document Més Compromís.

  Ara l'executiva obrirà un termini per a que es presenten voluntàriament candidats i candidates i una volta complit, proposarà a l’assemblea la resta de noms per a completar la llista fins al vint-i-un candidats a la llista que es ratificarà en una nova assemblea oberta el proper 9 de gener.

  Subir