21 de enero de 2021 21/1/21

La Policia Local posa en marxa un dispositiu contra els actes vandàlics a Ontinyent

La Policia Local posa en marxa un dispositiu contra els actes vandàlics a Ontinyent - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  La Policia Local posa en marxa un dispositiu contra els actes vandàlics a Ontinyent - (foto 2)

  La Policia Local d’Ontinyent ha posat en marxa un dispositiu d’investigació i seguiment dels actes vandàlics a la ciutat, després que s’haja observat un augment d’aquest tipus de conductes delictives a les últimes setmanes. En concret, als últims 3 caps de setmana s’han cremat 16 contenidors de recollida orgànica i un de selectiva (pont del Salt del Bou, camí Garrofera i poliesportiu). A més a més, el passat cap de setmana, el contenidor que es va reposar junt al pont del Salt de Bou també ha estat trencat, ascendint el cost total de la reposició dels contenidors a més de 5.000 euros.

  El regidor de Policia Local, José Mª Hoyos, explicava que “s’ha donat instruccions a la Policia Local per a que intensifique la vigilància, especialment els caps de setmana, per evitar el actes vandàlics, i estan realitzant-se les pertinents averiguacions perquè la crema d’estos contenidors no quede impune”.

  El regidor de Medi Ambient, Fran Quesada, també s’han pronunciat al respecte, demanant a la ciutadania “responsabilitat i civisme, perquè a més del perill que comporten estos actes, cal tenir en compte que els últims incidents suposen un cost molt elevat per a les arques municipals, que son els diners de tots i totes”. Quesada també ha recordat que no es poden tirar brases (encara que pareguen apagades) als contenidors, perquè amb les altes temperatures poden reactivar-se i ser causants de crema d’estos elements. Des del consistori s’ha demanat a la població que en cas de presenciar qualsevol acció d’aquest tipus procedisca el més ràpidament possible a denunciar els fets davant les autoritats.

  Subir