elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Les pluges obliguen a mobilitzar un ampli dispositiu municipal a Ontinyent

Les pluges obliguen a mobilitzar un ampli dispositiu municipal a Ontinyent
  • Diversos camins eren tallats durant vàries hores pels efectes de les precipitacions

Camins inundats, despreniments, o desperfectes a la via pública eren alguns dels problemes que Brigada d’Obres de l’Ajuntament d’Ontinyent, coordinada pel regidor de l’àrea, Manuel Cuesta, ha hagut de resoldre després de les intenses pluges registrades a la ciutat des de la vesprada d’aquest dijous.

Entre les actuacions que s’han dut a terme han estat la retirada de despreniments al Camí de la Costa, que era tancat durant unes hores; la retirada de brutícia amb una màquina retroexcavadora al Camí Vell de Xàtiva; o el tall del camí del Pou de l’Aigüeta, al qual s’han produït despreniments a la calçada als quals va a actuar-se en acabar l’episodi de pluges. En el Polígon de l’Altet el camí de La Clariana es tancava també durant unes hores, estant present la Policia Local en totes estes vies i les alternatives per regular adequadament el trànsit.

Al casc urbà s’han produït també despreniments en alguns sostres i façanes de propietat privada al Carrer Trinitat i Carrer Barranquet, on s’acordonaven les zones amb risc i es retiraven les deixalles, passant els tècnics municipals a posar-se en contacte amb els propietaris. El Regidor d’Obres, Manuel Cuesta, agraïa “l’intens treball realitzat tant per la Policia Local com els distints operaris de la Brigada d’Obres, que han treballat intensament per fer tornar la normalitat a la ciutat en un temps rècord”, destacava el regidor.

Subir