29 de noviembre de 2020 29/11/20

Els pallassos de Mabsutins tornen a Ontinyent

Els pallassos de Mabsutins tornen a Ontinyent - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Els pallassos de Mabsutins tornen a Ontinyent - (foto 2)

  Mabsutins repeteix al Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent per a clausurar la seua IV edició que ha suposat un salt qualitatiu important amb la presència de companyies internacionals i espectacles premiats a tot Europa. Serà este diumenge al Teatre Echegaray en l’únic espectacle de pagament amb entrades a 4 euros que es poden adquirir al mateix teatre o a Caixa Ontinyent.

  Nas arrelat és un seguit de caigudes, bufetades, esternuts, poalades, persecucions i números de circ impossibles amb monocicles, equilibris, malabars i pluges de confeti. Un guitarrista boig, un speaker delirant, un flautista descatalogat i una ballarina trompetera faran delirar un públic que ja els coneix i els espera.

  La companyia Mabsutins, a més a més de participar en importants festivals de circ com els de Tàrrega, Circ Cric, Sementes, Cubelle, ha actuat a Líban, Jordània o Camerun com a col·laboradora de la ONG Pallassos sense fronteres.

  L’espectacle de clausura comptarà amb uns teloners excepcionals. A les 18:30, el grup de teatre del Projecte Trèvol demostrarà com superar l’avorriment amb una simple tapa de vàter. L’espectacle és una adaptació de l’obra de Tricicle Sanitarios Trucho que incorpora escenes típiques d’Ontinyent. Còmic gestual per a escalfar les mandíbules de cara a l’espectacle final de la IV Mostra de Circ i Teatre al Carrer.

  Subir