elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Óscar Borrell reivindica la importància de la formació d’adults a la inauguració del curs del CFPA Sant Carles

Óscar Borrell reivindica la importància de la formació d’adults a la inauguració del curs del CFPA Sant Carles - (foto 1)

    El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha reivindicat la importància de la formació d’adults en l’acte d’inauguració del curs del CFPA Sant Carles d’Ontinyent. En l’obertura de l’acte, a la qual també intervenien el Director del CFPA, Vicent Terol, el professor del CFPA Manuel Requena, Borrell destacava que “per a Ontinyent i per als més de 1.400 alumnes és necessari un centre de formació de persones adultes perquè l'educació al llarg de la vida és més que un dret; és una de les claus per al SXXI i és conseqüència d'una ciutadania activa i una condició per a la participació plena en la societat”.

    Borrell destacava que “el Govern d'Ontinyent té en l'EPA un eix educatiu fonamental per al desenvolupament de la ciutat” i possava com a exemple les recents obres de recuperació del pati, el talús, o els nous finestrals i coberta per a estalviar energia. El regidor animava finalment a l’alumnat i el professorat “a seguir construint una ciutat educadora perquè com hem escoltat a l’alcalde moltes voltes, no es limita a la infància, sinó que ha de ser vist com una cosa que es duu a terme de manera continuada al llarg de la vida, no hem de deixar passar l'oportunitat d’aprendre coses”.

    Les intervencions d’obertura donaven pas a una lliçó inaugural a càrrec del Director General de Política Educativa, Jaume Fullana, i una cloenda musical amb l’actuació de Jazzsom2 amb posterior vi d’honor.

    Subir