elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Ontinyent torna a activar el nivell roig d’alerta per altes temperatures

    La ciutat d’Ontinyent es torna a trobar hui divendres en nivell roig d’alerta per altes temperatures, tal com ha determinat la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

    S’espera que les temperatures vagen pujant i es preveu que aquesta situació es puga allargar durant diversos dies, als quals el mercuri pot tornar a superar els 40 graus. la regidora de Sanitat, Matilde Francés ha incidit en la importància d’atendre degudament a xiquets menuts i ancians, que són els més vulnerables a la deshidratació, ja que tenen una menor sensació de set, així com a les embarassades i persones que patisquen malalties cròniques que requerisquen medicació.

    Igualment, es recomana seguir les habituals mesures preventives com ara beure molta aigua i líquids sense alcohol ni cafeïna; realitzar menjar lleugers; estar en llocs frescos; evitar eixides a l'exterior en les hores centrals del dia així com activitats que requerisquen un esforç important; utilitzar roba lleugera i de colors clars; i no oblidar l'ús de protecció solar.

    Subir