elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Ontinyent se suma al dol per les víctimes de l'incendi de València i suspén els actes d’Ontinyent Medieval i el Mig Any Fester

Ontinyent se suma al dol per les víctimes de l'incendi de València i suspén els actes d’Ontinyent Medieval i el Mig Any Fester

     

    L’Ajuntament d’Ontinyent i la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia d’Ontinyent, amb el vist-i-plau de les comparses que han estat consultades pel president de la Societat de Festers, comuniquen que la ciutat va a suspendre els actes d’Ontinyent Medieval i el Mig Any Fester previstos per a aquest cap de setmana.

    D’aquesta manera, la ciutat se suma a la declaració de tres dies de dol oficial anunciada pel president de la Generalitat Valenciana per a tota la Comunitat, després dels fets esdevinguts en l’incendi declarat ahir a la ciutat de València. La suspensió dels actes comportarà l’ajornament de tota l’activitat vinculada al Mig Any Fester. La Societat de Festers té previst celebrar una reunió aquesta mateixa vesprada per valorar noves dates per a la celebració del Mig Any.

    Seguint la convocatòria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, des de l’Ajuntament es convoca a la ciutadania a un minut de silenci demà dissabte a les 12:00 hores a les portes de l’Ajuntament, on les banderes onejaran a mig pal durant els tres dies de dol oficial, des de hui divendres 23 de febrer i fins diumenge 25 de febrer.

    Subir