elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Ontinyent renova els jocs infantils del parc del Mestre Ferrero

Ontinyent renova els jocs infantils del parc del Mestre Ferrero - (foto 1)

    L’Ajuntament d’Ontinyent va a procedir al llarg de les properes setmanes a la renovació integral dels jocs infantils del Parc del Mestre Ferrero, el més gran de tota la ciutat. Es tracta d’una actuació pressupostada en al voltant de 55.000 euros, per a la qual es compta amb una subvenció de 40.000 euros de la Diputació de València, assumint l’Ajuntament part del cost de la resta de la intervenció en forma de ma d’obra.

    El regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, explicava que “el Govern d’Ontinyent sempre busca la màxima eficiència en qualsevol gestió, i seguint esta línia anem a tractar d’optimitzar al màxim la intervenció, ja que aquells jocs del parc que encara són aprofitables van a ser restaurats i, una volta estiguen en perfectes condicions, reutilitzats en altres llocs de la ciutat”, avançava.

    Tobogans, cordes d’escalada, gronxadors, losetes de cautxú, aparell multijoc amb torres, rocòdrom, tunel o rampes, són alguns dels elements dels nous jocs que s’instal·laran. Tots ells estan específicament dissenyats per a diferents franges d’edat i també s’inclouen alguns jocs adaptats específicament per al seu ús i gaudi per part de xiquets i xiquetes amb mobilitat reduïda, “donant així resposta una petició que ens havia realitzat l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional AMO, a la que vam dir que atendriem en ser possible”, assenyalava la coordinadora de l’àrea de Territori, Rebeca Torró.

    La també Primera Tinent d’Alcalde destacava que “l’Ajuntament ha de vetllar en tot moment per la seguretat dels seus veïns, especialment en el cas de sectors de població que requereixen una especial cura, com els nostres xiquets i xiquetes. El lògic deteriorament amb el temps d’estos jocs, que són molt utilitzats, feien recomanable una renovació, que a més tindrà un cost molt baix per a les arques municipals gràcies a l’ajuda de la Diputació de València que presideix el nostre alcalde, Jorge Rodríguez”, recordava.

    Subir