11 de abril de 2021 11/4/21

Ontinyent programa un servei gratuït d’autobusos al cementeri per a Tots Sants durant quatre dies

Ontinyent programa un servei gratuït d’autobusos al cementeri per a Tots Sants durant quatre dies - (foto 1)

  Les regidories de Transports i Cementeri han informat dels dies en què es prestarà el servei gratuït especial d'autobusos amb motiu de la festivitat de Tots Sants. L'autobús que cobrirà la festivitat de Tots Sants a Ontinyent està previst que circule, en servei especial, els dies 30 i 31 d'octubre, i 1 i 2 de novembre.

  Des del consistori s’ha explicat que l'ampliació del servei es realitza de manera que els ciutadans disposen de més temps per anar a visitar els seus familiars morts i no es generen aglomeracions de vehicles particulars i les conseqüents retencions. Durant els dies 30 i 31 d'octubre, hi haurà eixides a les 10 i 11 hores del matí, i a les 16:00 hores de la vesprada, amb un horari de tornada a les 11:30, a les 12 hores, i a les 18:30 hores.

  Diumenge, 1 de novembre, dia de Tots Sants, hi haurà set autobusos d'anada i altres tants de tornada a les següents hores les anades una cada hora des de les 10 del matí fins a les 17 hores, a excepció de les 14:00 hores que no hi haurà servei, el servei de tornada cap a la ciutat està fixat a partir de les 10:40 hores, i així successivament cada hora, fins a les 17:40 menys a les 14:40 hores, quan no hi haurà eixida d'autobús.

  Dilluns dia 2 de novembre hi haurà un autobús d'anada a les 15:30 hores i un altre a les 16:00 hores, així com una única volta a la ciutat la hora d’eixida coincidirà amb el final de la missa.

  Tots els autobusos tenen parada a Fonti-Tour, Rovira, Dos de Maig (tres parades), Coronació i Sant Remo. La regidor de Transports ha recordat a més que tots els dijous no festius hi ha un servei especial al cementiri a les 10 del matí i amb tornada a les 11:30 hores amb el mateix recorregut.

  Subir