10 de diciembre de 2019 10/12/19

Ontinyent presentarà la “Ruta del refugi” a la nova “Fira de les Comarques” de València

Ontinyent presentarà la “Ruta del refugi” a la nova “Fira de les Comarques” de València - (foto 1)

  L’Ajuntament d’Ontinyent presentarà aquest cap de setmana la “Ruta del refugi” a la nova “Fira de les Comarques” que organitza la Diputació en la Plaça de Bous de València i els seus voltants. El recentment recuperat refugi antiaeri del Regall reforça així per primera volta l’oferta de la ciutat en una fira de turisme en la que Ontinyent comptarà amb un expositor propi als exteriors del recinte.

  El regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Pablo Úbeda, que agraïa el treball explicava que “l’acollida que estem tenint al refugi des que el vam obrir està sent molt bona, i ja estem en condicions d’afegir-lo a la resta d’atractius culturals, paisatgístics, industrials i gastronòmics que habitualment oferim als visitants”, manifestava. Úbeda tenia paraules d’agraïment per a l’anterior regidora de Turisme, Sayo Gandia, “per la feina feta tant al voltant de la recuperació del refugi com de molts altres aspectes en els que anem a donar continuïtat al seu treball”.

  La “Fira de les Comarques Valencianes 2016” de la Diputació de València, que se celebrarà els dies 13, 14 i 15 de maig, està organitzada pel Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València per a la promoció turística de municipis de València, comptant-se amb la participació de desenes d’ajuntaments i mancomunitats. Els expositors d’informació turística se situaran en l'esplanada de la vorera de la Plaça de Bous de València, mentre que els de gastronomia s’instal·laran a l’interior del recinte taurí.

  En cada expositor, els municipis, a més d'oferir informació dels seus recursos turístics al visitant, realitzaran diverses activitats per a promoure els nombrosos aspectes del turisme d'interior de València, com a degustacions, tastos, tallers artesans, actuacions musicals i folklòriques, etc., a més de sorteigs de cap de setmana, ofertes de paquets turístics. La fira inclourà la 1ª Gimcana “Fira València Turisme-La Fira de les Comarques”, amb la que, a través del “Passaport València Turisme” es proposarà als visitants de la fira un recorregut pels expositors dels municipis participants que se sumen aportant un premi, que al cas d’Ontinyent serà una visita guiada a la “Ruta del refugi”.

  ocultar
  Ontinyent presentarà la “Ruta del refugi” a la nova “Fira de les Comarques” de València
  Subir