elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Ontinyent es prepara per a rebre més de 600 corredors populars aquest dissabte al 2n Gran Fons

Ontinyent es prepara per a rebre més de 600 corredors populars aquest dissabte al 2n Gran Fons
  • La prova, inclosa en el VI Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida, eixirà i acabarà del Poliesportiu per a evitar el recorregut de la Publicació

MÁS FOTOS
Ontinyent es prepara per a rebre més de 600 corredors populars aquest dissabte al 2n Gran Fons - (foto 2)
Ontinyent es prepara per a rebre més de 600 corredors populars aquest dissabte al 2n Gran Fons - (foto 3)

Més de 600 corredors populars ompliran els carrers d’Ontinyent aquest dissabte en el 2n Gran Fons Vila Reial d’Ontinyent, inclòs en el VI Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida. La competició ha estat presentada hui en roda de premsa pel regidor d’Esports, Pepe Pla, i per Vicent Rebenaque, president del Club d’Atletisme IMS Renovables, que organitza la prova en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ontinyent.

La cursa començarà el dissabte a les 19.30 hores. Pepe Pla ha destacat que el recorregut del 2n Gran Fons Vila Reial d’Ontinyent evita coincidir amb la Publicació de Festes, que també tindrà lloc aquest dissabte. “Serà una cita important tant per la quantitat de participants, perquè al estar inclosa en el Circuit de la Mancomunitat ens visitaran els nostres veïns i veïnes de la Vall d’Albaida, com, sobretot, perquè anem a fer-la en un dia gran, el dissabte de la Publicació de Festes, amb el que donarem també un caràcter esportiu a una data tan senyalada”, ha explicat el regidor d’Esports.

Sobre una distància de 10.500 metres, la prova estarà centrada en el Poliesportiu municipal, on s’ubicarà l’eixida i l’arribada i per on passarà dues vegades més. Des del Poliesportiu, els corredors es dirigiran fins al convent de les monges carmelites, tornaran a passar pel Poliesportiu, aniran pel passeig de Benarrai cap al Camp de Futbol El Clariano i recorreran el camí invers per a acabar a la pista d’atletisme. “El recorregut va a ser molt bonic: torna a eixir del Poliesportiu i passa pel pulmó verd que tenim a la nostra ciutat que és el passeig Benarrai buscant el camp de futbol per a després tornar”, ha afirmat el regidor d’Esports.

S’espera que es superen les 600 inscripcions, donat que poden participar els més de 540 atletes que ja estan registrats al circuit comarcal i, a banda, es preveu que correguen al voltant d’un centenar de persones que s’inscriuen només a aquesta prova. Les inscripcions per al 2n Gran Fons Vila Reial d’Ontinyent estan obertes fins el dijous a les 20 hores a la pàgina web del Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida a un preu de tres euros.

Vicent Rebenaque ha demanat als ontinyentins que siguen “responsables”. “Saben que el dissabte hi haurà molts corredors, el millor és que la gent deixe el cotxe a casa i isca al carrera a aplaudir i a veure la carrera”, ha apuntat el president del C. A. IMS Renovables. Pepe Pla també ha animat al veïns a participar en la prova o a que acudisquen als carrers a donar ànims als atletes.

Subir