elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Ontinyent es prepara per a l’onada de fred adquirint 16 tones de sal

Ontinyent es prepara per a l’onada de fred adquirint 16 tones de sal
  MÁS FOTOS
  Ontinyent es prepara per a l’onada de fred adquirint 16 tones de sal - (foto 2)

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha adquirit una provisió més de 16.000 quilos de sal per tal de tenir a punt el dispositiu necessari per fer front a l'onada de fred siberià provenint de l'est d'Europa ja s'acosta a la Comunitat Valenciana.

  Segons les previsions, les temperatures podrien acostar-se a les més baixes dels últims anys, poden haver gelades a qualsevol lloc i fins i tot podria aparèixer la neu. De fet, l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha activat l’alerta groga a la zona d’Ontinyent i La Vall d’Albaida per vent i neu per a aquest dimecres, amb una cota de neu entre els 300 i 400 metres al cas d’haver precipitacions, per a les que s’estableix un risc d’entre el 10 i el 40%.

  Tenint en compte estes previsions l’Ajuntament d’Ontinyent ja té a punt estes 16 tones de sal per desfer la neu a les carreteres i camins, així com les necessàries màquines llevaneu que formarien part del dispositiu a activar en cas que la neu faça finalment acte d’aparició. De no emprar-se ara, la sal quedaria en reserva per al moment que es puguera necessitar.

  Subir