elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Ontinyent prepara el seu casc històric per a inaugurar el renovat mercat medieval

Ontinyent prepara el seu casc històric per a inaugurar el renovat mercat medieval
  • “Ontinyent Medieval” comptarà amb 50 activitats d’animació i augmenta els llocs de venda fins als 140 procedents de tota Espanya

L’Ajuntament d’Ontinyent està ultimant els preparatius al casc històric per a la inauguració aquest divendres de “Ontinyent Medieval”, el seu renovat mercat medieval, que per primera volta es celebra coincidint amb el Mig Any Fester, enlloc de durant les festes d’agost.

El mercat medieval, organitzat per l’Ajuntament, la Diputació de València i la Societat de Festers, amplia la xifra de llocs de venda previstos inicialment fins als 140, procedents de tota Espanya, i comptarà amb 50 activitats d’animació. A més a més donarà cabuda a la la I Mostra de Moros i Cristians de la localitat, una mostra d’articles i complements Moros i Cristians on els pobles veïns que també celebren estes festes podran trobar tot allò que necessiten per a les seues activitats.

Col·locació de banderes, luminàries i elements decoratius, distribució de paradetes, o preparació dels jocs i atraccions infantils són algunes de les tasques que es duien a terme en la vesprada d’aquest dijous al llarg dels més de 3.000m2 de superfície que ocuparà el mercat des de la seua inaguració a les 20:00 hores d’aquest divendres fins la vesprada del proper diumenge 28 de febrer.

Entre les activitats d’animació es comptarà amb tallers, gastronomia, demostracions d’oficis, jocs i atraccions infantils, exhibicions de falconeria, balls i lluites medievals, teatres, malabars, exposicions d’armes i elements de tortura, contacontes, rutes guiades o un campament medieval, entre d’altres.

Subir