elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Ontinyent premiarà a clients i comerciants durant la campanya de Nadal

Ontinyent premiarà a clients i comerciants durant la campanya de Nadal
  • La campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” que l’any passat va comptar amb 20.000 participants tornarà a sortejar regals entre els clients

  • Un concurs d’aparadors en Facebook animarà els comerciants a donar un ambient més nadalenc als seus establiments

El Nadal arribarà enguany a Ontinyent amb regals i premis per a clients. El Govern d’Ontinyent, a través de la Regidoria de Comerç, i amb la col•laboració de les associacions de comerciants locals, ha posat en marxa una nova edició de les iniciatives “Comprar en Nadal a Ontinyent té Premi” i del “Concurs d’Aparadors de Nadal” incloses al marc de la campanya “Ontinyent Il•lusiona” que serà presentada en breu. Es tracta de dues iniciatives obertes a tots els comerços de la ciutat, associats o no, que, en paraules del regidor de l’àrea, Joan Sanchis, “pretenen fomentar que els veïns d'Ontinyent compren al comerç local, i la ciutat siga atractiva per als clients de localitats veïnes durant la campanya de Nadal”.

L’edil explicava que a la pàgina web www.promeco-ontinyent.es, tots els comerciants i professionals poden consultar les bases per a participar en aquestes activitats (incloses al marc de la campanya “Ontinyent Il•lusiona”, que serà presentada en breu) “tenint en compte que el termini per lliurar la sol•licitud de participació al Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament finalitzarà el proper divendres 29 de novembre”, afegia.

La campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”, que torna a posar-se en marxa després d’arreplegar més de 20.000 butlletes participants i repartir 4.500 euros en premis a la seua primera edició, consisteix en fomentar les compres als comerços d’Ontinyent a través d’un gran sorteig que es farà entre tots els clients que hagen realitzat alguna compra a qualsevol dels comerços o professionals que s’hagen adherit a esta campanya.

Els comerços que vullguen participar hauran d’aportar un producte d’entre els que estiguen a la venda al seu establiment, amb un valor mínim de 40 € de preu de venda, que formarà part dels premis que se sortejaran. Els obsequis dels comerços participants estaran exposats en un local habilitat per a eixa finalitat fins al dia 5 de gener de 2014.

Per cada compra que es realitze, el comerciant lliurarà al client una butlleta que haurà d'emplenar amb les seues dades de contacte, i que dipositarà en una bústia que facilitarà l’Ajuntament, i que hi haurà en cadascun dels comerços participants. El sorteig es realitzarà en acte públic en finalitzar la campanya en el saló de plenaris de l’Ajuntament, extraent-se una butlleta de cadascuna de les bústies. A cada butlleta li correspondrà un regal, també extret a sorteig, d’entre tots els obsequis que els comerciants hauran aportat, de tal manera que tots els comerços premiaran a un dels seus clients.

Pel que fa al “Concurs d’Aparadors”, hi haurà tres premis honorífics per als tres aparadors més votats. Tots els ciutadans podran votar el millor aparador a través de la web municipal, que enllaçarà amb el Facebook de l’Ajuntament (Ontinyent GO!), podent ampliar-se la informació al Departament de Promoció Econòmica sobre com efectuar les votacions, que s’hauran de realitzar fins al 19 de desembre. Entre els veïns que participen en el concurs se sortejarà un tiquet regal de 100 euros que s’hauran de gastar en els comerços que han participat.

El regidor de Comerç ha animat a tots els comerciants d’Ontinyent, estiguen associats o no, “a adherir-se a estes campanyes per tal d’estimular i fer més atractives les compres de Nadal, i d’esta manera poder retenir i atraure nous clients per al comerç de la nostra ciutat”, concloïa Joan Sanchis.

Subir