25 de febrero de 2021 25/2/21

Ontinyent posa en marxa un pla de neteja intensiva dels parcs públics i zones verdes escolars

Ontinyent posa en marxa un pla de neteja intensiva dels parcs públics i zones verdes escolars - (foto 1)

    L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Serveis Municipals, ha posat en marxa un pla de neteja intensiva dels parcs públics i les zones verdes escolars. Es tracta d’una de les millores incloses al contrat de la nova empresa gestora, junt a altres com el control integral de plagues, el de sorres o la trituració in situ de residus vegetals.

    El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta ha explicat que entre les accions conremplades a esta neteja intensiva es troben la neteja de zones pavimentades amb aigua a pressió; la neteja humida del mobiliari urbà amb desinfectants, incloent-se expressament les papereres, fonts i jocs infantils; l’eliminació de grafittis als jocs infantils i paràmetres dels espais verds; la neteja a fons dels imbornals; la neteja dels residus que puguen haver baix les plantes, o el buidatge i neteja del fons de les basses, estancs o fonts ornamentals. A més a més, i aprofitant l’arribada de la primavera, esta actuació es fa coincidint la poda dels arbustos perennes decoratius en estes zones.

    El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, ha demanat la col·laboració ciutadana per mantenir el més nets possibles estos espais, ja que “per mantenir Ontinyent net és fonamental contar amb la col·laboració dels veïns i veïnes. Els nostres parcs, jardins i zones verdes són de totes i tots, i com a tals hem de tenir cura del seu estat”, assenyalava.

    Subir