C.N. Ontinyent participa en el X Circuit Open Comunitat de Madrid

El día 21 de noviembre se desplazó el C.N. Ontinyent a Madrid, donde iba a participar por primera vez en su historia el X Circuito Open de la Comunidad de Madrid. La competición se celebró en las excelentes instalaciones del Centro de natación M-86, donde el C.N. Ontinyent acudió con tres nadadoras Carla Vidal Enguix, Laura Cubells Meseguer y Marina Cots Pascual, acompañadas por su entrenador, Lluis Tormo.

Per a l'equip va ser tot un orgull que les nadadores pogueren participar en una competició d'altíssim nivell, on també van participar els jóvens valors de la natació espanyola a l'haver inscrit la RFEN a 28 nadadores/as del Programa ESPANYA 2020, junt amb ells, compartint carrers en piscina de 25 metres, es van tirar a l'aigua els millors nadadors de clubs madrilenys i d'altres 23 clubs arribats de totes les parts d'Espanya.

El treball individual realitzat per les nadadores del Club Natació Ontinyent en la capital madrileña va ser el següent:

Carla Vidal Enguix (1998): iniciava el dissabte el campionat amb la prova de 200m lliures i aconseguient classificars-se en la final “B” acabant en la 11a posició amb un crono de 2:08.63, a continuació nadava la prova de 200m esquena i es classificava per la final “A” i en una molt bona carrera va aconseguir la 9a posició amb un crono de 2:22.43, el diumenge iniciava la jornada amb la prova de 100m lliures va aconseguir classificar-se per a la fina “B” obtenint la 16a posició amb un crono de1:00.44 i per ultim va disputar la prova de 200m papallona i amb un crono de 2:26.16 es classificava per la final “B” en la que va causar baixa.

Laura Cubells Meseguer (2000): iniciava el dissabte el campionat amb la prova de 100m papallona i aconseguient classificars-se en la final “B” acabant en la 20a posició amb un crono de 1:08.27, a continuació nadava la prova de 100m estils i també es classificava per la final “B” acabant en la 11a posició amb un crono de 1:10.22, el diumenge iniciava la jornada amb la prova de 100m lliures acabant en la 28a posició i per ultim va disputar la prova de 200m papallona i amb un crono de 2:33.98 es classificava per la final “B” en la que va causar baixa.

Marina Cots Pascual (2000): també va estar a un gran nivell, com ho demostra la millora en el seu temps, aconseguint en la prova de 400m lliures un crono de 4:52.13 finalitzan en la 26a posició.

A destacar la nova marca mínima nacional aconseguida per la nadadora Laura Cubells Meseguer per al Campionat d'Espanya Junior d'Estiu en la prova de 100m lliures.

Nou proves disputades, una final “A”, sis finals “B” aconseguides és l'extraordinari balanç de les grans promeses de la natació ontinyentina, les nadadores del Club Natació Ontinyent, Carla, Laura i Marina.