1 de diciembre de 2020 1/12/20

Ontinyent organitza un fòrum d’ocupació amb ponències de grans comunicadors i una àrea d’entrevistes de treball

Ontinyent organitza un fòrum d’ocupació amb ponències de grans comunicadors i una àrea d’entrevistes de treball - (foto 1)

    La Sala Gomis d’Ontinyent acollirà el proper dijous 1 d’octubre un fòrum d’ocupació que inclourà ponències de grans comunicadors, tallers i una àrea d’entrevistes de treball. Es tracta d’una activitat gratuïta inclosa al “Fòrum Ocupació València 2015” que forma part del Programa Local de Recolzament a l’Ocupació desenvolupat per la Cambra de Comerç i la Diputació de València, cofinançat amb fons socials europeus, i que tindrà lloc en una selecció de 7 municipis valencians entre els quals es troba Ontinyent.

    El coordinador de Política Econòmica de l’Ajuntament, Pablo Úbeda, explicava que “el Govern d’Ontinyent té en el foment de l’ocupació un dels seus principals objectius, i per això col·laborem amb el que sense dubte va a ser una oportunitat única tant per a persones que busquen treball com per a empresaris. No sols comptarem amb ponents de primera fila, sinó també perquè amb tallers pràctics per trobar lloc de treball i fins i tot una zona concreta per realitzar entrevistes empreses-candidat, a les que poden sumar-se tots aquells interessats de la comarca que ho desitgen”, destacava.

    La jornada, que tindrà lloc entre les 9:00 i les 15:30 hores, començarà amb una benvinguda a càrrec del President de la Diputació de València i Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel president de la Cambra de Comerç, José Vicente Morata. Acte seguit tindran lloc una sèrie de ponències i tallers que comptaran amb les intervencions del conegut empresari i escriptor Alex Rovira (“Creer, crear, lograr”); l’especialista en selecció professional Javier Falcó (“La búsqueda de trabajo 2.0, lánzate a la red”) ; l’expert en recursos humans Alfonso Merino (“como crear una marca personal para buscar empleo”); o l’entrenador de básquet i psicòleg Manuel Coloma (“Competencias y Actitudes críticas en la búsqueda de empleo “).

    També es comptarà amb una taula rodona sobre les ajudes de les administracions a l’ocupació a la que intervindran el regidor Pablo Úbeda, Carolina Gómez (SERVEF) , Conxa García Ferrer (Diputació de València) i Silvia Ordiñaga (Cambra de València), per acollir finalment “l’espai networking” que servirà de punt de trobada entre els demandants d’ocupació i les empreses, que tindran l’opció de beneficiar-se d’ajudes i subvencions si finalment efectuen contractacions. Les inscripcions, totalment gratuïtes, es podran realitzar a través de la web www.forovalencia.com fins cobrir les places de l’aforament. La Cambra de Comerç de València coordina i realitza les agendes personals per als candidats registrats que tinguen capacitats coincidents amb les ofertes de les empreses, i atén les sol·licituds d’empreses que s’hi vullguen afegir.

    Subir