elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Ontinyent ofereix un curs de socorrista amb un 70% d’inserció laboral

Ontinyent ofereix un curs de socorrista amb un 70% d’inserció laboral
  • Els empadronats a la ciutat comptaran amb un descompte de 25 euros al preu de la matrícula

Ontinyent acollirà durant els mesos d’octubre i novembre un curs de socorrista que habilita per treballar a piscines, platges, hotels o urbanitzacions privades, i que a l’any passat va tenir un nivell d’inserció laboral del 70%. El Regidor d’Esports, Pepe Pla, presentava aquest matí el curs juntament amb Daniel González, Director de l’Institut ADFOS, entitat que impartirà a la ciutat esta oferta formativa reconeguda per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Pla destacava que el curs “és molt interessant perquè té molta eixida laboral”, a més a més “a un preu assequible per a una titulació com aquesta -375 euros- a més a més amb un descompte de 25 euros que hem aconseguit per als empadronats a Ontinyent”. Daniel González, qui agraïa les facilitats donades per l’Ajuntament d’Ontinyent “que han estat claus per a que ens decidirem a fer el curs a esta ciutat” explicava que “7 de cada 10 persones que van fer amb nosaltres el curs passat han treballat aquest estiu, la gent ix ben preparada tan a la part teòrica com a la pràctica”, explicava.

El curs té una durada de 100 hores, i s’impartirà durant quatre setmanes des del 21 d’octubre, de dilluns a divendres, en horari de 16:00 a 21:30 hores, sent la part pràctica a la piscina coberta i la teòrica a la sala de premsa del poliesportiu. Entre la formació que s’ofereix hi ha la de primers auxilis (amb especial atenció a les tècniques de reanimació cardio-pulmonar) o la preparació física per superar les proves necessàries per obtenir el títol de socorrista (natació en velocitat, amb arrastre de boia o busseig, entre d’altres). Els joves de 16 a 18 anys també es poden inscriure amb autorització paterna, i no és necessària cap titulació prèvia, podent ampliar-se la informació al e-mail dirección@adfos.es o al telèfon 654 522 954.

Subir