20 de noviembre de 2019 20/11/19

Ontinyent ofereix als centres educatius formació acadèmica a la piscina coberta

Ontinyent ofereix als centres educatius formació acadèmica a la piscina coberta - (foto 1)
  • És un dels projectes pedagògics plantejats pel regidor d’Educació als directors dels centres per a l’any 2016

MÁS FOTOS
Ontinyent ofereix als centres educatius formació acadèmica a la piscina coberta - (foto 2)

Ontinyent ofereix als centres educatius la possibilitat d’oferir formació acadèmica als seus alumnes a la piscina coberta municipal durant el proper trimestre escolar. Es tracta d’un dels projectes pedagògics plantejats per a 2016 en una recent reunió pel regidor d’Educació i Esports, Óscar Borrell, als directors dels centres d’educació de la ciutat.

Borrell ha destacat l’interès de l’activitat “per oferir a l’alumnat una formació curricular més completa en matèria esportiva, posant-se al nivell d’altres ciutats de major tamany, on els estudiants tenen esta possibilitat. A més a més anem a oferir-ho a tots els centres i de manera totalment gratuïta, perquè pensem que és important que l’alumnat tinga una formació el més completa possible en matèria esportiva, i més tenint en compte la possibilitat que van a tenir aquells que vullgen de cursar estudis superiors de Ciència de l’Educació Física i l’Esport sense eixir de la ciutat, al nostre Campus Universitari”, recordava.

La iniciativa va adreçada a l’alumnat de 6é de primària i 1er d’ESO, havent-se previst també un grup d’educació especial, amb al voltant de 500 places màximes a cobrir entre els 13 centres educatius de la ciutat als quals s’ha ofert esta possibilitat. Cada centre disposarà de la possibilitat d’usar la piscina durant tres matins, un en març, un en abril i altre en maig, establint-se el calendari segons es produisquen les sol·licituds dels centres.

ocultar
Ontinyent ofereix als centres educatius formació acadèmica a la piscina coberta
Subir