4 de abril de 2020 4/4/20

Ontinyent obri el procés de preinscripció i matriculació en l’Escola Oficial d’Idiomes

Ontinyent obri el procés de preinscripció i matriculació en l’Escola Oficial d’Idiomes - (foto 1)

    L’Ajuntament d’Ontinyent ha recordat a tot l’alumnat de l’Escola Oficial d’Idiomes que ja està obert el període de matricula per al curs 2016-17. L’Alumnat de nou ingrés de l’Aulari d’Ontinyent ha de fer una preinscripció telemàtica del 4 a la 19 de juliol en la web de l’EOI Xàtiva. L’alumnat oficial apte en convocatòria ordinària ha de matricular-se del 11 al 15 de juliol en la Casa de Cultura d’Ontinyent agafant cita prèvia a partir del 6 de juliol en la web de l’EOI Xàtiva.

    Enguany, com a novetat, l’alumnat no apte en convocatòria ordinària i que té pendent la convocatòria extraordinària en setembre ha de realitzar una reserva de plaça en juliol, reserva que es farà del 18 al 22 en la Casa de Cultura, agafant també cita prèvia en la web de l’EOI Xàtiva a partir del 8 de juliol.

    El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, ha animat a la ciutadania a matricular-se, i ha explicat que des del Govern d’Ontinyent s’estan fent nous passos per lluitar per la consecució d’un centre propi de l’EOI a la ciutat. En aquest sentit, Borrell explicava que ha mantingut converses amb el Director General de Política Lingüística, Rubén Trenzano, i amb la Cap del Servei d’Idiomes de la Conselleria d’Educació, Sónia Pérez, amb els que va parlar al voltant d’aquesta demanda, perquè siga inclosa al mapa de necessitats d’aquest ensenyament en el que s’està treballant, i que es pretén que servisca per adequar l’oferta a la demanda i realitzar una millor planificació.

    Óscar Borrell incidia en què “anem a seguir lluitant per aconseguir una Escola Oficial d’Idiomes pròpia”, i en aquest sentit avançava la presentació d’una moció al proper ple municipal per reclamar formalment aquesta infrastructura, una demanda que es realitza amb el recolzament de l’equip directiu de l’EOI de Xàtiva i el professorat de l’aulari d’Ontinyent de l’EOI.

    Subir