elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Ontinyent obri inscripcions a les 4 activitats infantils de la seua “Setmana del Llibre”

Ontinyent obri inscripcions a les 4 activitats infantils de la seua “Setmana del Llibre”

    L’Ajuntament Ontinyent organitzarà la propera setmana 4 activitats infantils a la Biblioteca de Sant Josep amb motiu de la “Setmana del Llibre”, de manera prèvia al 23 d’abril, dia Internacional del Llibre.

    El regidor de Biblioteca, Àlex Borrell, ha explicat que enguany es vol donar especial protagonisme als més menuts, “per descobrir-los la màgia de la lectura i la biblioteca com un lloc on gaudir-la”, organitzant-se en esta ocasió tallers de creació i reinvenció de contes, d’endevinalles, i un contacontes. Totes les activitats seran gratuïtes, tindran lloc del 19 al 22 d’abril a la biblioteca de Sant Josep i tenen places limitades, podent formalitzant-se la inscripció presencial o telefònicament en la pròpia biblioteca.

    La primera activitat serà un taller de creació de contes el 19 d’abril de 17:30 a 19:30 hores, on s’explicarà els diferents mètodes de creació de contes, i s’usaran alguns d’ells per crear un conte entre totes i tots, dibuixar-los i crear un auca. El 20 d’abril, també de 17:30 a 19:30 hores, hi haurà un segon taller titolat “Reinventem contes. El dia que els tres porquets es trobaren a la caputxeta roja”, on es parla d’una manera de crear contes molt original, utilitzant els contes clàssics per a donar-los la volta. D’aquesta manera s’etendrà com s’estructura un conte i es donarà a conèixer els seus elements bàsics.

    El 21 d’abril, a la mateixa hora, es farà el taller “les endevinalles juguen a amagar-se”, on els i les participants podran descobrir i resoldre endevinalles amagades. Estes tres primeres activitats estan adreçades a escolars de 7 a 10 anys, mentre que la quarta i última, el 22 d’abril de 17:30 a 18:30, anirà adreçada a infants d’1 a 3 anys: serà un contacontes a càrrec d’Almudena Francés, amb un màxim de 15 nadons per sessió acompanyats per un adult.

    Subir