elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Ontinyent finalitza la reurbanització del carrer Martínez Valls

Ontinyent finalitza la reurbanització del carrer Martínez Valls  - (foto 1)

    L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat les obres de reurbanització del carrer Martínez Valls, que s’ha obert al trànsit aquest cap de setmana. Es tracta d’una actuació prevista al vigent Pla Estratègic d’Actuació Comercial, pressupostada en 720.000 euros i finançada per la Diputació de València a través del Pla d’Inversions Productives, que s’ha executat en tres fases des del passat mes de febrer.

    Les han inclòs millores asfàltiques, a la xarxa d’aigua potable i clavegueram, l’enllumenat, el mobiliari o la jardineria, per a assolir una actuació que el regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, manifestava que “que ens ha servit per generar llocs de treball, reforçar un eix comercial que està sent punt d’atracció per veïns d’altres localitats, i seguir avançat en la creació d’una ciutat millor i més còmoda per als vianants”, destacava.

    El carrer Martínez Valls és un dels eixos comercials més importants de la ciutat, amb 61 establiments comercials minoristes i 8.623 m2 de superfície de venda, així com amb moltes altres activitats terciàries. El regidor d’Obres, Manuel Cuesta, ha explicat que amb esta actuació s’han ampliat les voreres dos a tres metres; s’ha renovat la xarxa d’aigua potable i de clavegueram; substituït l’enllumenat per luminàries noves amb vapor de sodi; i col·locat arbres ornamentals de l’espècie “Red Robin” amb el seu corresponent sistema de rec per goteig, trasplantant-se les moreres en bon estat a altres espais de la ciutat. També s’han col·locat se banquets, papereres, estacionaments de bicicleta i mobiliari, així com dos mupis interactius amb cartells rotatoris.

    Subir