20 de octubre de 2020 20/10/20

Ontinyent estarà present als Jocs de Río de la mà d’Orlando Ortega

Ontinyent estarà present als Jocs de Río de la mà d’Orlando Ortega - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Ontinyent estarà present als Jocs de Río de la mà d’Orlando Ortega - (foto 2)

  Ontinyent estarà present als Jocs Olímpics de Río de Janeiro de la mà d’Orlando Ortega, l’atleta d’origen cubà empadronat a Ontinyent i membre del Club Atletisme Vall d’Albaida (CAVA) que representarà a Espanya en la prova de 110 metres tanques.

  Els regidors d’Esports i Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell i Katty Ushiña, han felicitat l’atleta Orlando Ortega pel seu recent or al Campionat d’Espanya d’Atletisme celebrat a Gijón representant al CAVA, el primer que aconsegueix el club ontinyentí en una prova en pista a l’aire lliure. Al marc d’un desplaçament per realitzar vàries gestions relatives a les seues àrees, Borrell i Ushiña es desplaçaven fins la residència d’esportistes on es troba concentrat Orlando a Madrid, en un encontre on han estat també presents diversos membres del CAVA.

  Óscar Borrell incidia en què “per a l’esport ontinyentí és una gran satisfacció poder comptar amb un atleta de la talla d’Orlando Ortega, el felicitem pels seus èxits i animem a continuar-los els propers dies en un repte del calat d’uns Jocs Olímpics. Estem orgullosos de ser la seua ciutat d’adopció gràcies al grandíssim treball del CAVA, i no podem més que dir-li que els ontinyentins i ontinyentines anem a estar sempre al seu costat i que és tot un exemple per als i les nostres joves esportistes”, destacava.

  Ortega partirà aquest dijous cap a la ciutat brasileira, on disposarà d’uns dies per a aclimatar-se i preparar la competició dels 110 metres tanques on és un dels favorits a guanyar medalla, i que es disputarà els dies 15 i 16 d’agost. L’atleta, que es mostrava “molt tranquil i preparat física i mentalment”, tenia paraules d’agraïment per a tota la gent que l’ha recolzat en Ontinyent.

  Subir