20 de octubre de 2020 20/10/20

Ontinyent consolida el programa “Estiu Esportiu” com una alternativa d’oci saludable

Ontinyent consolida el programa “Estiu Esportiu” com una alternativa d’oci saludable  - (foto 1)

    El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, ha valorat l’útima edició de l’activitat “Estiu Esportiu”. “Aquest 2016 des de l’equip de govern hem continuat amb els programes d’oci saludable i esportiu per als xiquets i xiquetes d’Ontinyent; des del consistori creiem bàsic el foment de la pràctica esportiva perquè l’esport aporta uns valor essencials per al desenvolupament de la ment i del cos dels més joves”. Un dels objectius del programa ha sigut comptar, en tot moment, amb horaris compatibles amb els de l’Escola d’Estiu que ha ofert, un any més, el Consell Local de la Joventut. Borrell ha destacat l’atractiu d’una oferta esportiva assequible “i que aposta per promoure la formació i la cooperació per damunt de la competició, potenciant la convivència i afavorint que els menuts juguen amb els demés i no contra els demés”.

    El programa s’ha desenvolupat al Poliesportiu Municipal al llarg de tot el mes de juliol (en horari de 16:00 a 20:00 hores) i la primera quinzena d’agost (de 10:00 a 13:30 hores), sent dut a terme per monitors del programa la Dipu et Beca, estudiants del grau superior d‘activitats físiques o de la llicenciatura d’Educació Física, que han coordinat activitats obertes a fins a 60 alumnes per quinzena, tots ells repartits per proximitat d’edat des dels 6 als 12 anys.

    Les activitats s’han plantejat per anar més enllà dels esports habituals com el futbol i el bàsquet, donant cabuda a altres com, la pilota, activitats aquàtiques o multi-aventura. El fet que els horaris hagen sigut complementaris i compatibles amb els de l’Escola d’Estiu del CLJO, “ha permès als xiquets, xiquetes i als seus pares i mares comptar amb una ampla oferta lúdica, formativa i esportiva per al període vacacional”, concloïa el regidor.

    Subir