2 de diciembre de 2020 2/12/20

Ontinyent comptarà aquest cap de setmana amb un “Mercat de Reis”

Ontinyent comptarà aquest cap de setmana amb un “Mercat de Reis” - (foto 1)

  La Plaça de la Concepció d’Ontinyent acollirà aquest cap de setmana amb un “Mercat de Reis” que comptarà amb 60 llocs de venda al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” impulsada per l’Ajuntament. Veïns i visitants tindran a l’abast des de dissabte 2 i fins dimarts 5 de gener tota mena de productes artesans en marroquineria, plata, bijuteria, fusta, cuir o minerals a més d’una hamburguesería, dolços libanesos, oli, xurros, formatges, embotits,  un kebab, o la possibilitat de fer passeigs en poni.

  La cèntrica plaça, on també s’ubica la pista de patinatge especialment disposada per a estes festes i del gran arbre de nadal que presideix aquest espai, comptarà també amb la novetat de 10 taules de jocs per als xiquets i joves, música ambiental i diverses activitats d’animació.

  El Mercat de Reis s’obrirà dissabte 2 de gener a les 12:00 hores, una jornada en la que de 18:00 a 20:00 hores hi haurà tallers infantils, tancant-se a les 22:00. De diumenge a dimarts l’horari serà de 11:00 a 22:00 hores ininterrompudament, havent també tallers diumenge de 12:00 a 14:00 hores.

  Des del Govern d’Ontinyent, la regidora de Comerç, Sayo Gandia, ha destacat l’aposta per un Mercat de Reis “molt atractiu, amb més del doble de llocs de venda dels que teníem fa un parell d’anys”. Gandia explicava que “amb aquesta i la resta d’iniciatives que s’han pres volem ambientar la ciutat en estes dates tan assenyalades, perquè convertir Ontinyent en un pol d’atracció en estes dates servirà per promoure les compres als nostres comerços i oferir als veïns de la ciutat, la comarca i localitats properes cada volta més motius per vindre i quedar-se a Ontinyent”, destacava.

   

   

   

   

  Subir