elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

“Ontinyent al carrer” transforma Martínez Valls en un “bosc dels sentits” baix 3500 cilindres de colors

“Ontinyent al carrer” transforma Martínez Valls en un “bosc dels sentits” baix 3500 cilindres de colors
  MÁS FOTOS
  “Ontinyent al carrer” transforma Martínez Valls en un “bosc dels sentits” baix 3500 cilindres de colors - (foto 2)
  “Ontinyent al carrer” transforma Martínez Valls en un “bosc dels sentits” baix 3500 cilindres de colors - (foto 3)

  El carrer Martínez Valls, al cor d’Ontinyent, acollirà des d’aquest dissabte i fins el proper 7 de novembre un “bosc dels sentits” baix 3500 cilindres de colors. Al marc de la III edició de la campanya de dinamització comercial “Ontinyent al carrer”, impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES) i l’àrea de Política Econòmica, el carrer ha estat decorat amb els cilindres a mode de prolongació de les branques de les moreres plantades en aquesta via. En aquest bosc de colors tindrà lloc una intensa programació en la que s’han implicat les associacions de comerciants i hostelers de la ciutat.

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la importància del treball conjunt que està fent-se per part del consistori i els agents socioeconòmics “per posicionar la ciutat com a pol d’atracció, i animar a veïns i visitants a gaudir d’una ciutat innovadora i viva”. El primer edil agraïa especialment el treball realitzat pel Coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda; la regidora de Comerç, Sayo Gandia; i la Coordinadora de la Comissió de Foment de l’Activitat Econòmica Urbana del CES, Amparo Boscà, així com a l’associació d’hostelers AHVAL, l’Associació de Comerciants del Llombo, Comerç IN, ACIS Sant Rafel i SOC Ontinyent.

  Amparo Boscá, que agraïa al seu torn l’impuls de l’Ajuntament a aquest tipus d’activitat, incidia en què amb la programació prevista “volem que la gent gaudisca d’Ontinyent amb els cinc sentits, perquè ni per a passar-ho bé ni per a comprar fa falta anar a cap altre lloc”, destacava.

  Boscá repassava algunes les activitats previstes per a les properes 6 setmanes a Martínez Valls, que començaran aquest dissabte a les 17:30 amb tallers i manualitats; una desfilada de nimfes i faunos a les 19:30; i un espectacle itinerant i batukada a les 20:00 hores. A partir d’ahi les activitats es repartiran de forma temàtica per al gaudi en els cinc sentits, començant el 8 d’octubre amb “el gust” i una “Ruta de la Tapa” que cada dijous durant la campanya oferiran els hostalers.

  Dissabte 10 d’octubre majors i menuts delectaran la vista amb sorpreses i espectacles en una jornada ambientada en la màgia; el 17 d’octubre “els aromes del bosc” portaran tallers de cuina, degustació de productes locals, master class de zumba i obertura nocturna d’establiments amb la “Nit Oberta”. El 24 d’octubre baix el lema “Art al bosc” hi haurà de nou tallers de creació d’instruments, roses perfumades, tecnologia de la visió, concerts, jocs, pintura digital i tradicional en directe i una cercavila.

  El 31 d’octubre amb “les arrels del bosc” es comptarà de nou amb tallers de gastronomia, elaboració d’embotits, una demostració de robot de cuina i música i balls tradicionals. Finalment, la jornada de cloenda eixirà de Martínez Valls per portar una xaranga a la Plaça de la Concepció, música en directe als balcons del Carrer Major, i una desfilada nocturna de moda a la Plaça Major. A més a més, les associacions de comerciants duran a terme durant aquest període diverses promocions, sorteigs de premis, repartiment de xecs descompte i altres iniciatives.

  Jorge Rodríguez destacava que “tradicionalment la tardor s’associa a la caiguda de les fulles i a certa tristesa, però a Ontinyent eixa tristor anem a combatre-la amb un bosc de colors que gaudir amb els cinc sentits de la mà dels nostres comerciants i hostelers, una cita a la que animem a sumar-se als veïns i veïnes de tota la comarca”, concloïa.

  Subir