elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Ontinyent canvia de data la inauguració del Museu Tèxtil Valencià per fer possible l’assistència de la Consellera d’Educació

    La inauguració del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana al Palau de La Vila d’Ontinyent canvia de data. L’acte, previst inicialment per a aquest divendres, 7 de març, a les 19:30 hores, es postposa al proper dimarts dia 11 de març a la mateixa hora, atenent a l’interès mostrat per la Consellera de Cultura, Educació i Esports, Mª José Català, d’assistir a l’acte, cosa que li era impossible a la data inicial.

    Des de l’Ajuntament d’Ontinyent, impulsor del Museu juntament amb Caixa Ontinyent, s’ha pres esta determinació per la conveniència per a la promoció del Museu de comptar amb la presència de la Consellera. Cal tenir en compte a més que Mª José Català és membre del patronat de la Fundació Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana, entitat que li cedirà a l’ajuntament les peces que s’exposaran al nou Museu a canvi d’un lloguer. Prèviament a aquest acte, acte aquest dijous a les 11:00 hores tindrà lloc a la seu del rectorat de la Universitat de València la presentació del Pla Director del Museu, que s’ha concretat coincidint amb la posada en marxa de les noves instal·lacions.

    Subir