elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent ajuda a la internacionalització de 32 empreses locals amb més de 72.000 euros

Ontinyent ajuda a la internacionalització de 32 empreses locals amb més de 72.000 euros
  • Jorge Rodríguez destaca la importància de continuar recolzant les empreses de la ciutat perquè mantinguen i creen llocs de treball

L’Ajuntament d’Ontinyent ajudarà a la internacionalització de 32 empreses locals amb 72.192,22€ a través d’una nova concessió d’ajudes per a la participació en Fires i missions comercials, així com per a l’elaboració de catàlegs, dues línies a les que ve treballant el Govern d’Ontinyent i que tenen continuïtat malgrat la pandèmia.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la importància "de continuar recolzant la internacionalització de les empreses locals per tal que aquestes mantinguen i creen llocs de treball, especialment en aquest context de crisi sanitària i econòmica", manifestava. Cal recordar que aquestes ajudes se sumen a les posades en marxa al marc del Pla Tornem Junts, que han permès mobilitzar en sis mesos prop de 8 milions d’euros entre ajudes directes, indirectes i inversions productives en sectors claus de la ciutat com són el comerç, hostaleria i serveis; la indústria així com autònoms, pimes i micropimes.

Les ajudes a Fires i missions comercials i l’elaboració de catàlegs subvencionats al 75% en paraules del regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda "ens ajuden a fomentar no sols la internacionalització de les nostres empreses sinó també al manteniment de la generació d’activitat econòmica i creació de riquesa a la nostra ciutat". En aquest sentit, Úbeda mostrava la seua satisfacció perquè "tot i la pandèmia de la Covid-19 fins a 32 empreses han sol·licitat les ajudes el que demostra la seua consolidació i com cal continuar treballant en esta línia d’impuls a la nostra indústria".

El suport de l’Ajuntament d’Ontinyent a la indústria s’ha materialitzat també amb la posada en marxa del Clúster Tèxtil Sanitari d’Ontinyent per garantir el proveïment en temps de pandèmia. Una iniciativa que no sols compta amb una capacitat de fabricació mensual de 15 milions de mascaretes, i de dispositius anticovid sinó també amb la "Mantaescola", un producte que té com a objectiu protegir a l’alumnat del fred a les aules davant la ventilació anticovid i que no sols ha despertat l’interès de poblacions veïnes o de la Comunitat Valenciana sinó  també de províncies com Huelva, Córdoba, A Corunya, Albacete, així com de països de la Unió Europea com és França.

Pujar