2 de marzo de 2021 2/3/21

Les obres de la Plaça de la Coronació compleixen els terminis i estaran a punt al mes de març

Les obres de la Plaça de la Coronació compleixen els terminis i estaran a punt al mes de març - (foto 1)

    Les obres de reforma integral de la Plaça de la Coronació d’Ontinyent que està executant l’Ajuntament estan complint els terminis i estaran a punt a la segona quinzena de març. En concret, i dins la quarta i última fase d’esta reforma, que servirà per renovar la imatge i fer més segur aquest concorregut espai, la regidoria de Parcs i Jardins està procedint a instal·lar els nous jocs de la zona d’oci infantil, que comptarà amb una àrea per a xiquets més xicotets (fins a 5 anys) que disposarà d'un tobogán una xarxa trepa i dos molls; i altra per a xiquets de fins a 12 anys amb un conjunt modular amb tobogà, trepa i passarel·la. A més a més s’afegiran una gronxadora amb un gronxador de cadira per a xicotets i una altra normal.

    El regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, ha explicat que aquesta intervenció, el cost de la qual assumeix la seua regidoria, Després de parlar amb diversos veïns que ens havien fet observacions sobre els tipus de jocs a instal·lar, hem decidit no sols renovar sinó també ampliar l’espai per a jocs infantils”, explicava.

    Al cos central de la plaça, la renovació de jocs infantils donarà pas a la col·locació de cautxú al lloc on estos s’ubiquen, i posteriorment s’aplicarà pintura de poliuretà sobre el paviment de la plaça. Serà en aquest punt quan es done a l’espai l’aspecte aeri d’un gran camp de cultiu amb franges de colors, tot simulant diferents tipus de conreu, en record dels seus orígens. Per altra banda, les tasques de renovació de les voreres i les conduccions d’aigua estan quasi acabades, i esta setmana es reprenen les obres de renovació del ferm asfàltic, que també estan a la seua recta final.

    Subir