elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Ontinyent organitza un acte per recordar les víctimes de l’accident de metro de València a 2006

    Ontinyent acollirà el proper 7 de febrer un acte d’homenatge per a recordar les víctimes de l’accident a la línia 3 del Metro de València en 2006, que va deixar 43 morts i 47 ferits, i del que encara hui no s’han determinat responsables.

    L’acte, organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Cultura, el Casal Jaume I de la Vall d'Albaida-ACPV i l’IEVA, inclou la presentació del llibre “Lluitant contra l'oblit” (Sembra Llibres), de la periodista Laura Ballester, que pretén donar visibilitat a la lluita de les víctimes i dels seus familiars per trobar la veritat.

    El llibre serà presentat dissabte 7 de febrer a les 19h a la Sala Gomis (antiga Multiusos), comptant amb la participació de l’autora i diversos membres de l'associació de víctimes AVM3J, entre els quals estaran Beatriz Garrote, Paco Manzanaro i Mª José Gilabert. L’acte comptarà també amb la participació de músics, poetes, rapsodes, i artistes entre els quals es troben Josep Sanchis, Júlia Cambra (PamPam Dansa), Miquel Àngel Múrcia, Simó Pere Campos, Almudena Francés, Jordi Oviedo, Mara Vicent, Josep Andrés, El Regall, Encarna Galiana o Luci Juan. La periodista Gemma Pella moderarà i presentarà l'acte.

    Subir