• La jove Belén Penadés es va proclamar campiona d’Espanya en categoría aleví

L’Alcalde d’Ontinyent rep a les 6 gimnastes del CDO que participaren al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica - (foto 2)

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel Regidor d’Esports, Pepe Pla, rebia aquest dimecres al despatx d’Alcaldia a les 6 joves gimnastes del Club Deportivo Ontinyent que participaren els passats dies 25 al 28 d'abril al Campionat d’Espanya que va tenir lloc a la ciutat de Guadalajara.

El club ontinyentí va participar a un alt nivell , ja que havien en competició unes 240 gimnastes per cada categoria , aconseguint totes classificar-se entre les 40 millors gimnastes d'Espanya en les seues respectives categories, i fins i tot obtenint una medalla d’or, la de Belén Penadés que es va proclamar campiona d’Espanya aleví. Juntament a ella van competir en la categoria infantil , Sara Tolsà i Neus Vidal; en categoria cadet Mònica Reig; i en categoria juvenil Xasmin Tortosa i Paula Llin.

Tant l’Alcalde com el Regidor felicitaven les gimnastes, així com a les entrenadores i familiars que acudien a la recepció i les animaven a continuar amb l’exitosa trajectòria del club ontinyentí.