elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Biblioteca de Sant Josep acull la presentació del llibre “El Manuscrit 1204”

    La Biblioteca Municipal del barri de Sant Josep d’Ontinyent acollirà aquest divendres 17 de gener la presentació del llibre “El manuscrit 1204”, de l’escriptor valencià Vicent Artur Moreno, organitzada per l’Institut d’Estudis de La Vall d’Albaida (IEVA) dins del cicle “Espai del Llibre”.

    “El manuscrit 1204” conta la història del jove Bernat, que fuig de Ripoll a Constantinoble per la seua implicació en un homicidi. Allà es converteix en un home clau en el trasllat als regnes i Aragó del Llençol Sant. Vicent Artur Moreno és professor i guionista, arqueòleg, historiador de l'art i periodista. La seua novel·la incorpora l’ús de les noves tecnologies, ja que disposa de codis QR a través dels quals es pot accedir als documents, escenaris i paisatges al·ludits en el text i conèixer visualment.

    L’acte tindrà lloc aquest divendres a partir de les 19:30 hores, a la Biblioteca de Sant Josep (Av. Manuel Sanchis Guarner, s/n, al costat de la Sala Gomis) amb entrada lliure, i a més de l'autor, que signarà exemplars, es comptarà amb la presència de l'editor Francesc Ferrer (Editorial Denes), i del professor del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València i membre de l'AVL, Emili Casanova.

    Subir