Nadadors del Club Natació Ontinyent van participar en el XXXVI Campionat d'Espanya Infantil d'Estiu

Des del dijous 24 al diumenge 27 de juliol s'ha dut a terme a Barcelona, en la piscina de 50 metres i 10 carrers “Nova de l´Escullera”, el XXXVI Campionat d'Espanya Infantil d'Estiu. Esta és l'última cita nacional de la temporada ha reunit a 815 nadadors (388 xics nascuts en els anys 1.998 i 1.999, i 427 xiques nascudes en els anys 2.000 i 2.001) pertanyents a 235 clubs de tot Espanya, qque ue han acreditat les exigents marques mínimes imposades per la Real Federació Espanyola de Natació. El sistema de competició ha sigut de sèries eliminatòries al matí i finals en la sessió de vesprada.

El Club Natació Ontinyent acudia a la capital catalana amb un equip compost per un nadador i una nadadora que estaven en possessió de les marques mínimes per a poder disputar les proves en la que figuraven inscrits.

Els esportistes van estar acompanyats i dirigits pel seu entrenador, el tècnic de l'entitat Lluís Tormo.

El treball individual realitzat pels membres del Club Natació Ontinyent en la capital catalana va ser el següent:

Laura Cubells Meseguer (any 2000): Va aconseguir la 15a posició en les proves de 100m papallona i 200m estils, la 18a posició en la prova de 400m estils, la 23a posició en la prova de 100m lliures i la 30a posició en els 200m papallona.
    Alex Sanz Leal (any 1999): Va disputar la prova de 400m estils finalitzant en la 21a posició.

El balanç dels jóvens nadadors en este campionat ha sigut positiu, aconseguint en la majoria de les proves millorar les marques personals.

Amb este campionat, els nadadors posen punt i final a la temporada, complint els objectius i expectatives propostes a l'inici de la temporada.