26 de febrero de 2021 26/2/21

La Mostra Internacional de Titelles porta “La Celestina” a Ontinyent

La Mostra Internacional de Titelles porta “La Celestina” a Ontinyent - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  La Mostra Internacional de Titelles porta “La Celestina” a Ontinyent - (foto 2)
  La Mostra Internacional de Titelles porta “La Celestina” a Ontinyent - (foto 3)

  La Mostra Internacional de Titelles a la Vall d'Albaida (MIT) portarà, en la seua segona jornada, l'espectacle "La Celestina" fins a la Sala Gomis d'Ontinyent. Aquesta obra, de la companyia Bambalina Teatre Practicable, oferirà a un públic adult una versió dinàmica i contemporània d'aquest clàssic que conta la història de Calisto i Melibea. L'obra ha sigut guardonada recentment als Premis d'Arts Escèniques Valencianes com a Millor Direcció per a Jaume Policarpo, Millor Actriu per a Águeda Llorca, Millor Adaptació de Text i Millor Espectacle de Teatre. Aquest serà el plat fort de la MIT per al divendres, després que centenars d'escolars gaudiren al primer dia de la mostra amb obres com "Arturo y Clementina", "Historia de un calcetín" o "Els primers burrets", entre altres.

  Divendres, la MIT començarà a les 9:30h a l'Escoleta de Montaverner amb el conegut conte "Siete Cabritillos" de la companyia Los Claveles. A les 10:30h en l'Escoleta de l'Olleria, Xarop Teatre portarà als més menuts i menudes el color i l'alegria de "For+"; a la mateixa hora la Sala Gomis d'Ontinyent acollirà "Far Away" de Matracataca. Aielo de Maferit tindrà dues cites a les 11:00h: a l'Auditori Municipal amb "Jon Braun" d'Anita Maravillas i a l'Escoleta Infantil amb "Soñando el mundo" de Fàbrica de Paraules. També a les 11:00h, el Centre Sociocultural d'Atzeneta d'Albaida acollirà "Arturo y Clementina" de Titiritrán. Per a finalitzar el matí, a les 11:30h hi haurà dues cites: a Escoles d'Otos gaudiràn de la guardonada "Pedra a Pedra" de Teatre de l'Home Dibuixat; i a l'Auditori Paco Salvador de Benigànim, "Superheroi" d'El Perro Azul.

  En la vesprada, l'obra "Siete Cabritillos" viatjarà a les 15:30h fins a la Casa de la Música de Montitxelvo. També, podrem tornar a gaudir de "Pedra a Pedra" a les 17:15h a la Sala Multiusos d'El Palomar. A les 18:30h, serà el torn en la Biblioteca de Fontanars dels Alforins d'un taller de manipulació d'objectes quotidians per a xiquets i xiquetes de 4 a 10 anys, que estarà impartit per l'actor i director Cristián Weidmann. L'Auditori Municipal de Castelló de Rugat gaudirà a les 19:00h de "Historia de un calcetín" de La Canica. Finalment, a les 22:00h, la jornada acabarà de nou a la Sala Gomis d'Ontinyent amb "La Celestina".

  Cal destacar que "La Celestina" és un espectacle dirigit a un públic adult. En aquesta ocasió caldrà adquirir entrada, la qual tindrà un cost de 10 euros general i 8 euros amb descomptes. Les localitats estan a la venda a la web de Caixa Ontinyent o a la taquilla una hora abans de l'obra.

  Des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, el conseller de Cultura, Fede Vidal, anima a tota la ciutadania de la comarca i comarques properes a anar a la Mostra "i aprofitar l'oportunitat de gaudir de qualsevol dels espectacles, ja que són tots de primer nivell i vénen d'actuar en grans ciutats, tant a l'àmbit nacional com internacional".

  Tota la programació al detall es podrà consultar a la web de la MIT i a la de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida.

  Subir