elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Mites i llegendes per a l’escola d’estiu del Parc d’Educació Vial i Ambiental

Mites i llegendes per a l’escola d’estiu del Parc d’Educació Vial i Ambiental
  MÁS FOTOS
  Mites i llegendes per a l’escola d’estiu del Parc d’Educació Vial i Ambiental - (foto 2)

  S’ha obert el termini de matriculació per a l’exitosa escola d’estiu del Parc d’Educació i Ambiental de la Vall d’Albaida que enguanytreballarà els mites i llegendes: un viatge des dels antics grecs fins a les rondalles valencianes, passant per les llegendes romanes, nòrdiques i molts més personatges mitològics. Seran el fil conductor per a treballar temes diversos com l'agricultura ecològica, l'educació vial, l'educació ambiental, els experiments científics, la vida a la granja, els transports sostenibles o l'observació d'ocells.

  Gestionada per SOPROVA, l’escola d’estiu del Parc d’Educació Vial i Ambiental per a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys,es desenvoluparà els matins entre el 27 de juny i el 29 de juliol en modalitat de 2, 4 i 5 setmanes. L’escola d’estiu aposta per una metodologia activa i dinàmica mitjançant la utilització de jocs, tallers, gymkanes o dinàmiques grupals que permeten als alumnes aprendre utilitzant el joc.

  A més de les magnífiques instal•lacions que ofereix el Parc d’Educació Vial i Ambiental, els xiquets podran disfrutar de la nova piscina, com també declasses de reforçament escolar per a aquells que sesol•licite. Els pares poden trobar els fullets d’inscripció en el web de la Mancomunitat, el blog del parc o, físicament, en la seu de la Mancomunitat i el mateix Parc encara que també es realitzarà la seua difusió per les escoles.

  Subir