2 de marzo de 2021 2/3/21

L’esmorzar de la Llàgrima, la presentació de càrrecs i el pregó obriran la “Setmana Gran” de festes

L’esmorzar de la Llàgrima, la presentació de càrrecs i el pregó obriran la “Setmana Gran” de festes - (foto 1)

    L’esmorzar de la Llàgrima, la presentació de càrrecs i el pregó obriran aquest diumenge la “Setmana Gran” de festes de Moros i Cristians d’Ontinyent 2015. La jornada s’obrirà a les 9:00 hores amb una missa en sufragi pels festers difunts a l'ermita de Santa Anna, desplaçant-se els presents posteriorment per assistir a les 10:00 hores al saló d'actes de la Societat de Festers, on tindrà lloc l’emotiu acte de l’Esmorzar de la Llàgrima. En aquest acte es ret homenatge als festers difunts durant l’últim any, i on l’Alcalde Jorge Rodríguez i el President de Festers José Rafael Sanchis imposar insígnies als càrrecs de les festes d’enguany, repartint-se també distincions als festers que s’han fet mereixedores d’un reconeixement públic a proposta de la Junta de Festes o de les pròpies comparses.

    Ja en la nit de diumenge, a partir de les 23:00 hores, tindrà lloc als peus del Castell de Festes de la Plaça Major l’acte de Presentació de Càrrecs 2015, després del qual tindrà lloc el Pregó de Festes, que enguany estarà a càrrec del Rector de la Universitat d’Alacant, l’ontinyentí Manuel Palomar Sanz.

    De cara a dilluns, l’activitat festera tindrà dos moments destacats: a les 10:00 hores a la Plaça de Sant Domingo tindrà lloc el XV Ralli de Cotxes Antics, organitzat per Motor Clàssic amb la col·laboració de l’Ajuntament, i a les 23:00 hores a la Plaça Major el XXXII Concurs de Caps d’Esquadra Infantil, al descans del qual es farà lliurament del diploma acreditatiu als participants de l’escola de Caps d’Esquadra Infantil.

    Subir