21 de octubre de 2020 21/10/20

L’Ajuntament signa un nou conveni amb l’Ontinyent CF

L’Ajuntament signa un nou conveni amb l’Ontinyent CF - (foto 1)

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President de l’Ontinyent CF, Luis Ortiz, han signat hui un nou conveni entre ambdues entitats, que substitueix al que estava vigent des de 2011. Al mateix s’inclouen diverses novetats, com el repartiment d’entrades socials gratuïtes o la inclusió d’una clàusula que especifica que l’equip realitzarà promoció turística de la localitat en tots els desplaçaments a competicions oficials i no oficials en les que hi participe.

  Jorge Rodríguez destacava que “L’Ajuntament aposta com sempre per l’Esport i per l’Ontinyent CF, un club que porta el nom de la ciutat per tota Espanya, en un conveni que a més augmenta la seua part social. Però allò més important és que treballant junts anem a tenir unes instal·lacions de més qualitat i un equip que durà el nom d’Ontinyent allà on vaja”.

  El President de l’Ontinyent CF, Luis Ortiz, agraïa “l’esforç i la consideració de l’Ajuntament per amb l’Ontinyent CF, l’entitat esportiva més antiga i de major arrelament a la nostra ciutat, i que sense l’ajuda de l’Ajuntament no podria subsistir. Els aficionats de l’Ontinyent han de ser conscients d’açò i estar molt agraïts per esta ajuda de l’Ajuntament”, concloïa.

  Al conveni, que era aprovat a l’últim Ple Municipal, s’han incorporat aspectes com que el club haurà de facilitar entrades gratuïtes a aturats de llarga durada sense subsidi, persones amb discapacitat funcional i menors de 16 anys. A més a més, es facilitaran entrades gratuïtes als col·legis per als alumnes en un mínim de 10 partits. Altra de les novetats és que l’equip haurà de realitzar promoció turística de la localitat en els desplaçaments que realitze per a participar en competicions tant oficials com no oficials, o que als equipatges oficials haurà de constar el logotip de l’Ajuntament.

  Altra novetat destacada és la que incorpora a la clàusula tercera un detall sobre el manteniment que haurà de fer el club de la gespa artificial existent a l’Estadi. Igualment, l’Ontinyent CF es compromet a realitzar millores a l’estadi durant cadascuna de les anualitats que contempla el conveni, que tindrà validessa fins 31 de desembre de 2019. L’Ajuntament, per la seua part, concedirà provisionalment una subvenció directa al club de 40.000 euros anuals per cada any del conveni.

  El regidor d’esports, Óscar Borrell, destacava en el ple al que s’aprovava el conveni, que “l’Ontinyent CF és una de les entitats esportives més reconegudes estatalment de la nostra ciutat, nascuda en 1931 després que el secretari de l’Ajuntament Raúl Lombardo aconseguira fusionar els dos equips existents a Ontinyent. L’equip portarà el nom de la ciutat en la seua lliga regular per tota la Comunitat Valenciana, i esperem que com els anys anteriors el nom es passeje també per tota Espanya, des de San Fernando fins a Pontevedra”, manifestava.

  Subir