22 de septiembre de 2020 22/9/20

L’Ajuntament finalitza l’asfaltat del vial d'accés al Poliesportiu Municipal

L’Ajuntament finalitza l’asfaltat del vial d'accés al Poliesportiu Municipal - (foto 1)

    L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat els treballs d'asfaltat i adequació del tram de carretera que comprèn des de la rotonda del Poliesportiu Municipal fins a l'entrada de la piscina coberta. Tal com explicava la regidora de Territori, Rebeca Torró, aquestes obres al carrer Vicent Lluís Montés estan emmarcades dins del Pla d'Eficiència Urbana impulsat per l'Ajuntament d'Ontinyent en la qual s'han invertit un total de 50.000 euros, incloent 25.000 del Pla d'Actuacions Programades (PAP) de la Diputació que l’Ajuntament ha decidit invertir en estes obres.

    Aquestes obres han tingut una durada curta i l'objectiu principal ha estat "adequar el tram i millorar el paviment que estava en molt mal estat", ha destacat la regidora: "eren necessàries aquestes actuacions i molt demandades atès que és una zona per on transiten molts ontinyentins", ha assenyalat.

    El segon Pla d'Eficiència Urbana impulsat per l'Ajuntament d'Ontinyent ha invertit un total d'1 milió d'euros en obres locals, sobretot en treballs d'asfaltat de carrers que estaven molt deteriorats i en la renovació de les canalitzacions d'aigua potable i clavegueram, unes inversions que s'han aplicat en tots els barris d'Ontinyent i que són possibles gràcies als recursos propis de l'Ajuntament, dels diferents plans de la Diputació de València i de Egevasa. "El govern d'Ontinyent no s'ha deixat cap barri, s'ha actuat fins i tot a la Vila, on ja feia molt temps que no s'invertia en millores urbanes", ha conclòs la regidora.

    Subir