elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Jorge Rodríguez presideix la tradicional “cremà” de la falla dels Júniors de Sant Josep

Jorge Rodríguez presideix la tradicional “cremà” de la falla dels Júniors de Sant Josep
  MÁS FOTOS
  Jorge Rodríguez presideix la tradicional “cremà” de la falla dels Júniors de Sant Josep - (foto 2)

  L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acudia el passat cap de setmana a la tradicional “cremà” de la Falla del Centre Júnior de la Parròquia de Sant Josep d’Ontinyent, que des de fa més de 40 anys es planta al pati del Col·legi Sant Josep en honor al patró del barri.

  L’alcalde acudia acompanyat de la regidora de Joventut, Katty Ushiña, el d’educació, Óscar Borrell, i el d’Hisenda, Joan Sanchis, i lliurava junt al Vicari Espiscopal de la Vicaría VI (Xàtiva-Alcoi-Ontinyent) José Mª Payà, el “ninot indultat” als fallers majors d’enguany, Àngela Soriano i Pau Cañete. L’acte tenia lloc davant l’aplaudiment del vicari de Sant Josep Xesco Vanyó; el cap de centre José Enrique Enguix; la pregonera d’enguany, Àngela Montés, i els centenars de menuts i grans que es van reunir al pati.

  El Centre Júnior de Sant Josep d’Ontinyent, reconegut amb un dels premis “9 d’octubre” de l’Ajuntament en 2013 per la seua tasca en benefici de la societat local, és un moviment juvenil del qual participen prop de 1000 xiquets i xiquetes i 150 monitors. Tots ells desenvolupen tasques d’educació en valors a través de múltiples activitats de temps lliure, sent els campaments i les falles dues de les seues principals activitats.

  Subir